Toer commissie

Even voorstellen,

Henk

Ik ben Henk Felix en dit is mijn 5e seizoen als enthousiast lid van de Trekvogels. Ik vaar in een Zeekajak en het is vooral de rust, vrijheid en de natuurbeleving die mij zo aantrekt in het kajakken.

Lekker peddelen op open zee, in de golven of op een leuk riviertje, tentje opzetten bij de boer of een verlaten strand, kampvuurtje en zand tussen je tenen (en in je eten). Mooier dan dat kan niet! Behalve als je dat gevoel kan delen met je clubgenoten of andere kajak enthousiasten natuurlijk…

 Het afgelopen jaar heb ik al met veel plezier wat dagtochtjes , kampeerweekenden en een kajak vakantie naar Portugal georganiseerd maar dit jaar neem ik het stokje officieel van Pascal over.

Mijn persoonlijke doel voor dit vaarseizoen is gericht op het verbeteren van mijn vaartechnieken op zee onder wat zwaardere omstandigheden en dat zal wellicht zichtbaar zijn in de georganiseerde zeetochten op de vaarkalender waarbij (uit veiligheidsoogpunt maar ook omdat het gewoon gezellig is) soms aangesloten wordt bij tochten georganiseerd door derden (bv Peddelpraat en NZKV). Een bijkomend voordeel is dat je daardoor ook steeds meer kajakkers leert kennen wat weer nieuwe mogelijkheden schept.

Daarnaast zal ik natuurlijk twee kampeer weekenden en wat binnenwatertochten voor de club organiseren. Het weekend van 24/25/26 juni gaan we naar Oudega in Friesland en het belooft weer heel gezellig te worden! Wil je toch nog mee meld je dan snel bij mij aan!

De dagtochten zullen vooral spontaan aan de bar georganiseerd worden met en door de groep. Dus weet je een leuke tocht of route om met een aantal clubgenoten te varen laat het weten en wacht niet tot er iets georganiseerd wordt. Voor de beginnende kanoërs zullen er ook wat kortere tochten georganiseerd worden. De Toercommissie zal voorlopig ondersteuning krijgen van Cor Hessels die een enorm archief heeft met leuke binnenwater tochten voor elk nivo! Cor alvast bedankt!

Heb je vragen of leuke ideeën voor een tocht(je) laat het me weten…

 

Henk Felix

 

eissimmocreoT.[antispam].@kv-trekvogels.nl

Mob:  0648474608