Kanovarianten

toerkanoen

zeekanoen

wedstrijdkanoen

kanopolo

Toerkanoën

Zeekanoën

Wedstrijdkanoën

KanoPolo

Bij kanovereniging Trekvogels zijn rond de 40 toervaarders actief. Zij varen alleen of in een groep op de wateren rond Haarlem en gaan regelmatig met elkaar naar een ander watergebied in Nederland. De 
vereniging heeft voor leden, die niet over een eigen kano beschikken, een ruim assortiment kano’s beschikbaar, voor zowel beginners als gevorderden.

Lees meer...

Regelmatig kiest een groep van ca. acht zeekajakvaarders het ruime zoute sop. Ook worden er tochten gevaren op grote wateren als het IJsselmeer of één van Nederlands grote rivieren. Zo is er het bekende rondje Bol (naar het eiland Noorderhaaks bij Texel), de Aardappelbult (bij Zeeland) of een spannende tocht over de Waal (Bossche Bollen eten in Zaltbommel!).

Lees meer...

Op het moment is niemand in de club actief met wedstrijdvaren. Wil je wat opzetten? De club staat altijd open voor leuke initiatieven.

Lees meer...

Wat is kanopolo? Kanopolo is een snel, fel spel gebaseerd op waterpolo. Kanopolo wordt gespeeld met 5 tegen 5 spelers, met doelen (van 1 bij 1,5 meter) hangend op 2 meter boven het water. Het spel wordt gespeeld zowel in zwembaden als op buitenwater op een speelveld van 35 bij 23 meter.

Lees meer...