Nieuwsredactie

De nieuwsredactie verzorgt de nieuwsbrief van de Trekvogels en het resultaat mag er zijn!

Deze nieuwbrief is in de plaats gekomen van het aloude ‘flitsen’ clubblaadje. Zeg maar een digitale versie. Deze stellen Onny Steenbeek en ikzelf, Monique van Rijn samen.

Redactie MoniquevanRijn2

Onny en ik hebben jaren (samen met René van Es) het non-digitale clubblad gemaakt. Wij sturen de kopij door naar Ellen Vreeken (echtgenote van Michiel de Ruiter). Zij maakt de prachtige layout voor ons, ze runt samen met Michiel het grafische bedrijf d2creators in de Waarderpolder.

De kopij kan gestuurd worden naar de emailadressen: 14njirvm.[antispam].@live.nl of naar slegovkerteitcader.[antispam].@gmail.com Veel leesplezier! Monique van Rijn

RedactieOnnySteenbeek

We willen de nieuwsbrief 4x per jaar uit laten komen. In maart, juni september en december. Dus begin van die maanden zal sluiting kopij zijn.

Neem direct hier een kijkje naar de nieuwsbrieven.

2016 Nieuwsbrieven