PR commissie

De commissie bestaat uit de leden Irma, Michiel, René, Hellen, Steven, Thea en Martin (voorzitter).

Wij zien graag dat het aantal actieve leden in de vereniging groeit. Dat betekent niet alleen sportief kanoën en een leuke apres-kano, maar ook deelnemen aan het verenigingsleven. Dit doen we door mee te helpen met het organiseren of ondersteunen van allerlei activiteiten. Actieve leden geven de vereniging nu eenmaal bestaansrecht.

De uitdaging is hoe we dat kunnen doen. Daarvoor zijn alle clubleden nodig. In 2016 zijn we acht keer bijeen geweest. We hebben daarbij de Open Dag en de avond voor nieuwe leden georganiseerd.

Voor 2017 is een concrete agenda opgezet voor maar liefst 10 activiteiten. Heb je zelf een goed idee of wil je ook wat doen in de commissie?

Laat het even weten. Emailadres: eissimmocrp.[antispam].@kv-trekvogels.nl

Groet Martin Smit

PR commissie