Planning kanotochten 18 maart

Geplaatst op 02-03-2017  -  Categorie: Algemeen

Zoals jullie wellicht gezien hebben zijn er vanaf de maand April gemiddeld 2 Toertochten op de Activiteiten kalender gezet.

1 April trappen we het seizoen af met een tochtje op de Poel en het Zwet waarbij we de mogelijkheid en tijd hebben onze uitrusting aan te vullen bij Arjan Bloem.

22/23 April gaan we de Molentocht en Bollentocht varen die door de HKV georganiseerd wordt. Als je wil kan je de vrijdag en zaterdagavond kamperen op het terrein van de HKV. Ideaal om te checken of je kampeer uitrusting compleet is voor het befaamde (of beruchte) KVT kampeerweekend in Zoutkamp eind Mei!

Ik wil de geplande data op de kalender steeds een paar maanden van te voren vullen met leuke toertochten en daarbij zoveel als mogelijk met jullie wensen rekening houden. Jullie ideeën, wensen en actieve input is daarvoor wel noodzakelijk!

Ik wil jullie uitnodigen om op zaterdagavond 18 Maart vanaf 19:30 naar de club te komen met kanoboekjes, vaarkaarten en ander informatie en ideeën om onder het genot van een hapje en drankje de vaarkalender in te vullen. Je hoeft je niet van te voren aan te melden.