KVT Kano kampeer weekend 22 t/m 24 september 2017

Geplaatst op 14-08-2017  -  Categorie: Activiteiten  -  Auteur: Henk Felix

Voor het weekend van 22 t/m 24 september is een locatie in de buurt van Bolsward gekozen gelegen aan de Elfstedenroute. Dit is het perfecte startpunt van een groot aantal kanoroutes die ons door het mooie Friese landschap met rustieke vaarten en kleine dorpjes voert. Ook Makkum met toegang tot het IJsselmeer ligt binnen ons bereik. De routes variëren van 17 tot 31 km en staan beschreven in het boekje Kano Natuur Routes Friesland van Rob Nuij.

We kamperen op boerencamping Fûgelfrij in Hictum op loopafstand van Bolsward en gelegen aan de Harlingervaart waar we weer gezellig bij elkaar op 1 veld staan, een vuurtje geen bezwaar en is en bij slecht weer een ruimte beschikbaar is voor een grote groep. Dit alles in combinatie met de goede zorgen van Boerin Sita het ideale recept voor weer een gezellig weekend!!

Boerencamping Fûgelfrij
Fam. Ykema
Schwartzenbergweg 2
8743 KZ Hichtum

Inschrijven kan bij mij voor 12 September via Messenger (de trekvogeltjes of direct aan mij) of via de
SMS (06-48474608) of de intekenlijst op het mededelingen bord. Op de Clubavonden kan ik vragen beantwoorden maar geen mondelinge inschrijvingen accepteren ...

Wil je iemand meenemen dan is dat uiteraard geen bezwaar echter bij het gebruik van een clubkano gaan leden voor!

Aub het volgende melden bij inschrijving:

Clubkano ja/nee
Vervoer nodig ja/nee
Eigen vervoer en ruimte voor ... extra kano(s)
aub ook invullen voor je introducee

Na sluiten van de inschrijving kan ik kijken of we voldoende kano’s hebben.

De komende weken ga ik ook nog even inventariseren wat we met het eten gaan doen. Centraal inkopen en koken of individueel je eigen potje eten regelen.
De afgelopen keer is er spontaan gekookt voor de hele groep in een grote paella pan wat een groot succes was! Vind je het leuk om voor een grote groep te koken (met hulp) laat het me dan even weten.

Ik zie jullie inschrijvingen tegemoet,

Henk Felix