Corona-regels Trekvogels 19 mei

Geplaatst op 19-05-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur Trekvogels

Beste Trekvogels,

Vanaf 19 mei gelden de volgende regels inzake Corona. Deze informatie komt van het Watersportverbond waar jullie via de club lid van zijn.

Versoepelingen ten aanzien van de watersport per 19 mei :

• Buitensporten in groepen tot 30 personen voor de leeftijd vanaf 27 jaar is toegestaan met 1,5 m afstand. Jongeren t/m 26 jaar mochten dat al zonder 1,5 m afstand.
  • Buitenterrassen van (water)sportverenigingen en vaarscholen mogen open, met horeca, onder de volgende voorwaarden: zitplaatsen voor maximaal vijftig personen; maximaal twee personen aan één tafel op 1,5 meter afstand, tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden; openingstijden zijn 06.00-20.00 uur.
  • Kleedkamers en douches blijven gesloten. Toiletten waren al en zijn open.

Dit houdt in dat we geen gebruik meer hoeven te maken van de inschrijflijst. We komen er later nog even op terug hoe we omgaan met het openstellen van ons terras , dit binnen de geldende maatregelen.

Voor wie het complete artikel wil lezen :

Prettige voortzetting met onze geliefde sport…hobby.

Het algemeen bestuur