Aankondiging KVT- Kampeerweekend 25-26 Juni 2016

Geplaatst op 06-04-2016  -  Categorie: Activiteiten  -  Auteur: Henk Felix

Schrijf je uiterlijk 30 April in dmv een mailtje aan xileh.[antispam].@xs4all.nl met hoeveel personen je wilt deelnemen aan een weekendje Friesland.

Na ons geslaagde kampeerweekend in Friesland vorig jaar waar we genoten hebben van de mooie omgeving en de Friese gastvrijheid van boerin Sita van Camping Fûgelfrij in Hichtum heb ik opnieuw gekozen voor Friesland als locatie van het eerst volgende KVT-Kampeerweekend.

Het is nog niet exact bepaald welke Boerencamping onze basis gaat worden maar deze zal liggen ergens in de driehoek Sneek-Stavoren-Lemmer waar we volop mogelijkheden hebben om te varen op grote meren,  plassen, vaarten en zelfs het IJsselmeer.

Het idee is dit weekend zo in te richten dat het voor iedereen leuk is om mee te gaan. Er zijn volop mogelijkheden voor korte of lange tochten of groot water of meer beschutte vaarten. Maar ook  deelnemers die niet gaan varen maar liever van de omgeving willen genieten kunnen aan hun trekken komen!

Niets moet alles mag is het motto van dit weekend al is het natuurlijk wel leuk om zaterdagavond met z’n allen te BBQ-en !

Alvast bedankt,

Henk Felix