Ideeënbus

Voor het insturen van je idee of tip log je hier in. Je kunt ook de ideeënbus in de gang van ons clubhuis gebruiken!


René van Es
09 nov 2022 09:43

er lag een Varmluftspistol HL 2020 E in het magazijn met las stiften en allerlei hulpstukken , wie weet waar dit apparaat is , gaarne in de nieuws brief vragen waar dit apparaat is.

René van Es
04 aug 2022 12:46

ik heb met aad en ed gesproken wij gaan de kantine afbouwen wat betreft de houten lambrigering, verder willen wij een bescherming aanbrengen over de bouten aan de kade die de kanos beschadigen bij het aanmeren en de buitenbar aanpassen zodat deze verrijdbaar is en de elektrische gril zo maken dat hij verplaatsbaar is de rookoven een plekje geven voor de rookavonden met vlees vis en andere zaken , de kanorekken tellen zodat we weten hoe veel plekken er zijn da clup boten tellen zodat we weten hat er in huis is aan huurboten een invetaris maken wat betreft club kanos die niet meer gebruikt worden een voorstel maken wat met die kanoos te doen lijsten van booteigenaren compleet maken en volgende maand maken we een nieuw plan dat zullen we ook weer hier melden.

Aad Hoogendijk
18 okt 2021 14:53

vraagje. Hebben we een materialencommissie en zo ja wie zit erin?

Jan-Willem Doornenbal
30 apr 2020 12:40

Het lijkt me leuk om een ideeënbus te hebben, waarbij - zodra je een idee indient - iemand heel hard gaat rennen om het zo snel mogelijk uit te voeren.

Jan-Willem Doornenbal
06 dec 2016 21:35

Als het dak van het clubhuis gerenoveerd is, zouden we het ter beschikking kunnen stellen om zonnepanelen op te plaatsen. http://haarlemnoorderlicht.nl/ heeft dit ook bij Prins Staal gedaan.

Vera Pollmann
12 okt 2016 08:41

Lijkt met leuk om eens een mini triathlon te organiseren in de zomer periode: Kanoën naar de overkant, stukje zwemmen en tenslotte terug over de brug lopen. We kunnen afsluiten met een feestje/bbq.