Open dag 2021

zaterdag 5 juni 2021

 
Tijd
10:00 tot 16:00 uur
Inschrijfperiode
donderdag 10 december 2020 t/m zaterdag 5 juni 2021
Locatie
Spaarndamseweg 25, Haarlem
 

De vereniging houdt zaterdag5 juni een Open dag.
Iedereen is welkom die wil kennismaken met het kanoën.

 

Voor geïnteresseerden: diverse clubleden kunnen u kort vertellen over de club en haar activiteiten en  geschiedenis. Wist u dat de vereniging zelfs dit jaar 90 jaar bestaat?
Natuurlijjk gaat u onder begeleiding een korte proefvaart maken op de Jan Gijzenvaart. Het is handig om voor de zekerheid een handdoek en extra kleding mee te nemen. De proefvaart is geheel op eigen risico, maar dat mag de pret niet drukken, U kunt dan op een heel andere wijze kennis gaan maken met het Nederlandse landschap. Dat doen we graag samen in clubverband. Het clubgebouw is te vinden in Haarlem-Noord op de hoek van de Jan Gijzenkade en de Spaarndamseweg.  

 

Voor leden: Er worden nog vrijwilligers gezocht voor bijvoorbeeld het begeleiden van een groepje proefvaarders of voor het verkopen van clubmateriaal of voor het bemensen van de bar en/of kraam. Neem voor het varen svp de gebruikelijke kanokleding mee. Als we zin krijgen sluiten we de dag af met een barbeque (met kleine eigen bijdrage) voor de vrijwilligers. Instructies krijg je op de dag zelf.
De dag biedt de mogelijkheid om als verenigingslid eigen kanospullen te verkopen. Dat doe je dan op geheel eigen initiatief.

 

Heb je vragen of suggesties, neem dan contact op met eissimmocrp.[antispam].@kv-trekvogels.nl

Inschrijven is alleen nodig voor vrijwilligers, niet voor geïnteresseerden.

 

 

Inschrijven