Bezoek kanowinkel Arjan Bloem

zaterdag 24 oktober 2020

dinsdag 10 december 2019 t/m zaterdag 24 oktober 2020
Vertrek vanaf clubhuis

Het doel van deze dag is om gezamenlijk naar Arjan Bloem af te reizen. We hebben op de ledenavond  aangegeven dat speciale kleding voor de wintermaanden gewenst is.
Op deze dag kunnen de nieuwe leden en uiteraard ook andere leden samen nieuwe spullen aanschaffen.

Verder kunnen wij in de middag nog even bij Arjan Bloem gaan varen en de nieuwe aanschaf meteen in praktijk uitproberen.

Ook is het mogelijk om bij Arjan kano´s te huren en zo wat modellen uit proberen. Dit zal tussen 13:00 en 17:00 kunnen.
Deze optie staat ook open voor alle leden van de Trekvogels.

Graag inschrijven (na inloggen op de website) en aangeven of je je eigen kano mee neemt.

Kanocentrum Bloem te Wormerveer.

Met uiteraard de mogelijkheid om kano's, peddels en zwemvesten aan te schaffen en de benodigdheden om 's winters door te kunnen peddelen.