Haarlem Lichtjestocht

zaterdag 29 augustus 2020

dinsdag 10 december 2019 t/m vrijdag 28 augustus 2020

Lichtjestocht door donker Haarlem.

Op de laatste zaterdagavond van de meteorologische zomer zal er door de kanoverenigingen van Haarlem e.o. een tocht met verlichte bootjes door de grachten van Haarlem plaatsvinden. We vertrekken gezamenlijk om 21.30 bij het clubhuis en om 22.00 bij de verfrollerbrug te Haarlem.

Heb je zin om mee te varen, meld je dan aan via de website. BBQ je gezeliig mee, geef je dan ook daarvoor op. Voor deelname aan de gezamenlijke BBQ vragen we een bijdrage van 5 euro pp. Drankjes op eigen kosten.

Verzamel vast oplaadbare versieringen, glow-in-the-dark-sticks en laat fakkels thuis. Maak jezelf en/of je kano als lichtend voorbeeld voor sportief kanovarend Haarlem. Laten we vooral met zijn allen een vrolijk feestelijk verlichte optocht varen.

Hou je vooral niet in, maar denk aan je veiligheid!

Informatie bij Thea