Haarlem Lichtjestocht

zaterdag 1 september 2018

vrijdag 1 juni 2018 t/m vrijdag 31 augustus 2018

Lichtjestocht door donker Haarlem.

Op de laatste zaterdagavond van de zomervakantie 1 september  zal er door de kanoverenigingen van Haarlem e.o. een tocht met verlichte bootjes door de grachten van Haarlem plaatsvinden. We vertrekken gezamenlijk om 21.30 bij de verfroller brug te Haarlem. Tijdens de tocht zullen er foto's gemaakt worden en de tocht wordt aangekondigd in de krant.

Kano vereniging Qruqius verzamelt zich bij HKV en wij vragen de Spaarndamse kanovereniging vanuit ons clubhuis, na een gezamelijke BBQ die om 17:00 uur start, te vertrekken.

Heb je zin om mee te varen, meld je dan aan via de website. BBQ je gezeliig mee, geef je dan ook daarvoor op. Voor deelname aan de gezamenlijke BBQ vragen we een bijdrage van 5 euro pp. Drankjes op eigen kosten.

Verzamel vast oplaadbare versieringen, glow in the dark sticks en laat fakkels thuis. Maak jezelf en/of je kano als lichtend voorbeeld voor sportief kanovarend Haarlem. Laten we vooral met zijn allen een vrolijk feestelijk verlichte optocht varen.

Hou je vooral niet in, maar denk aan je veiligheid!

Informatie bij Thea