Open dag 16 juni 2018

De vereniging houdt zaterdag 16 juni een Open dag en verkoopt dan ook gebruikte kano's en aanverwante accessoires. Van 10.00 uur tot 16.00 uur is iedereen welkom die wil kennismaken met het kanoën. Voor geïnteresseerden: diverse clubleden kunnen u kort vertellen over de club en haar activiteiten en  geschiedenis. Wist u dat de vereniging zelfs al 85 jaar bestaat? Natuurlijjk gaat u onder begeleiding een korte proefvaart maken op de Jan Gijzenvaart. Het is handig om voor de zekerheid een handdoek en extra kleding mee te nemen. De proefvaart is geheel op eigen risico, maar dat mag de pret niet drukken. Tijdens de dag worden ook tweedehands kano's/kajaks, peddels en dergelijke voor schappelijke prijzen verkocht. U kunt dan op een heel andere wijze kennis gaan maken met het Nederlandse landschap. Dat doen we graag samen in clubverband. Het clubgebouw is te vinden in Haarlem-Noord op de hoek van de Jan Gijzenkade en de Spaarndamseweg.