Nazomertocht

Vanaf Clubhuis (0000000000)
minimaal 5, maximaal 99 jaar
nvt

Op zaterdag 14 september a.s. organiseert KV Trekvogels een Nazomertocht door de grachten en singels van Haarlem.

Deze tocht is voornamelijk bedoeld voor onze nieuwe leden die zo een beeld krijgen van alle moois wat Haarlem te bieden heeft.
Maar uiteraard is iedereen van harte welkom. De tocht is ca. 10 km lang en de nadruk zal liggen op gezelligheid en genieten.

We verzamelen zo omstreeks 10.00 uur op de club en na een kopje koffie/thee is het plan omstreeks 11.00 te vertrekken.
Onderweg leggen we ergens aan om gezamenlijk de lunch te nuttigen.

Wat moet je meenemen? Uiteraard een goed humeur, maar ook je lunchpakket en drinken voor onderweg. Een tip is ook een thermosfles gekookt water mee te nemen en iets van soep of thee/koffie om een lekker warm drankje te bereiden.
Zorg uiteraard ook voor goede kleding.

We verwachten tussen 14.00 en 15.00 uur weer terug te zijn en kunnen dan gezellig nog even napraten in de kantine onder het genot van een drankje.
De organisatie van deze tocht is in handen van Paul Maatman en John Lourenburg. Voor nadere informatie kun je contact met een van hen opnemen.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan tijdig in voor deze tocht.

Alvast bedankt
Groetjes