Najaarskampeerweekeinde in Friesland

woensdag 15 augustus 2018 t/m dinsdag 18 september 2018
Boerencamping Fûgelfrij, Hichtum

Kanokampeerweekeinde 28 t/m 30 september 2018

In het weekend van 28 t/m 30 september gaan we weer naar Hichtum. Een klein dorpje in de buurt van Bolsward gelegen aan de Elfstedenroute. Dit is het perfecte startpunt van een groot aantal kanoroutes die ons door het mooie Friese landschap met rustieke vaarten en kleine dorpjes voert. Ook Makkum met toegang tot het IJsselmeer ligt binnen ons bereik. De routes variëren van 17 tot 31 km en staan beschreven in het boekje Kano Natuur Routes Friesland van Rob Nuij.

Op vrijdag is er voor de groot water peddelaars een extra uitdaging. We varen met onze kampeerspullen vanaf de afsluitdijk via Makkum en Bolsward naar Hichtum. De auto’s halen we in de avond weer op.

We kamperen op boerencamping Fûgelfrij in Hictum op loopafstand van Bolsward en gelegen aan de Harlingervaart waar we weer gezellig bij elkaar op 1 veld staan, een vuurtje geen bezwaar en is en bij slecht weer een ruimte beschikbaar is voor een grote groep. Dit alles in combinatie met de goede zorgen van Boerin Sita het ideale recept voor weer een gezellig weekend!!

Boerencamping Fûgelfrij
Fam. Ykema
Schwartzenbergweg 2
8743 KZ Hichtum

Ik heb er deze zomer al gekampeerd en Sita kijkt alweer uit naar ons bezoek!

Aanmelden kan tot 18 september via de inschrijfmogelijkheid op de website. Op de Clubavonden kan ik vragen beantwoorden maar geen inschrijvingen mondeling accepteren ...

Wil je iemand meenemen dan is dat uiteraard geen bezwaar echter bij het gebruik van een clubkano gaan leden voor!
Aub het volgende melden bij inschrijving:

Naam en telefoonnummer
aub ook invullen voor je introducee

Na sluiten van de inschrijving kan ik inventariseren of we voldoende kano’s en vervoer hebben.

Ik zie jullie inschrijvingen tegemoet,

Henk Felix