K2 MIX SPAARNE WISSELCUP

donderdag 10 mei 2018

Ook dit jaar is de club voor de 4e keer host van de K2-Mix Marathon met de Spaarne Wisselcup voor de winnaar!

Tevens kunnen deelnemers met een licentie van de Nederlandse Kanoverbond een gooi doen naar het Nederlands Kampioenschap voor K2-Mix.

Wij hebben een mooie route uitgezet van ca. 19 kilometer met 4 (!) overdraagpunten. De start zal plaatsvinden op het Spaarne ,vlak bij het clubhuis van de Trekvogels.

Bij K-2 Mix Marathon Spaarne Wisselcup zal aan de eerst aankomende 3 boten een bonus van € 50,- worden uitgereikt, beschikbaar gesteld door luxe vakantiewoningen “De Vier Kroonen” en “De Oude HBS” te Enkhuizen, echter bij voldoende deelname in de Master-klasse worden de bonussen naar rato verdeeld.

Leeftijdsklasse: - Junioren: t/m 17 jaar
- Senioren: 18 t/m 33 jaar
- Masters: 34 en ouder

Hier aanmelden
  Wie hebben zich al aangemeld?

Na afloop hopen wij op een gezellig samenzijn, waarbij we kunnen terugblikken op een mooie wedstrijd, onder het genot van een hapje en drankje.

Sportgroeten namens KV Trekvogels / Haarlem,
Ruud van der Doe, Ton Deurloo, Nancy van Zijverden